رپرتاژ آگهی ، قوانین و مقررات سفر ، کوله پشتی
راهنمای اخذ ویزای ایران ، روادید سفر به ایران تقریبا تمام کشورهای دنیا می توانند با داشتن كه دارای گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل ۶ ماه در کشور خود باشند می توانند پس از ارایه مدارک لازم و اخذ روادید به ایران سفر نمایند.
تاریخ انتشار:۲۱:۳۱ - ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - 2017 September 26
راهنمای اخذ ویزای ایران

مفهوم ویزا چیست؟
قبل از توضیح در خصوص ویزای ایران باید گفت ویزا یا روادید که در زبان انگلیسی آن را Visa می نامند ، مدرکی است که برای عبور و مرور یک فرد صادر می شود. هر شخص برای ورود به کشوری دیگر نیاز دارد که ویزای آن کشور را قبل از ورود به آن کسب کند. ویزا را اغلب به صورت مهر بر روی گذرنامه فرد می زنند که نشان دهنده اجازه رسمی آن کشور برای ورود شخص به آن کشور است.

روادید سفر به ایران
تقریبا تمام کشورهای دنیا می توانند با داشتن كه دارای گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل ۶ ماه در کشور خود باشند می توانند پس از ارایه مدارک لازم و اخذ روادید به ایران سفر نمایند.

ویزای ایران
 
قوانین دریافت ویزای ایران
این قانون به معنی سیاستی است که ایران برای ورود اکثریت شهروندان کشور خارجی و اقامت این افراد پیش گرفته اند. البته این پروسه برای تمام شهروندان کشورها یکسان نیست ، این مورد برای شهروندان آمریکایی ممکن است چندین ماه طول بکشد حتی ممکن است برخی از آمریکایی ها با ویزای معتبر به هنگام ورود به ایران دچار مشکل شدند.
ایران برای راحتی حال گردشگران خارجی ، صدور ویزای فرودگاهی را فراهم کرده است. علاوه بر این هفت کشور از جمله ترکیه ، سوریه ، لبنان ، جمهوری آذربایجان ،مصر ، گرجستان ، لبنان می توانند بدون داشتن ویزا و فقط با گذرنامه با تاریخ اعتبار حداقل ۶ ماه می توانند وارد ایران شوند.البته مدت زمان اقامت در ایران با توجه به توافقات دیپلماتیک می باشد.
اتباع خارجی می توانند برای ۱۴ روز یا کمتر به مناطق آزاد ایران (کیش ، قشم ، چابهار ،) سفر کنند بدون ویزا.واضح است در صورت ادامه ی این سفر یا ورود به دیگر شهر های ایران به دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه مستقر در آن منطقه آزاد مراجعه کرد و طبق مقررات ایران اقدام به دریافت ویزا ایران کنند.

ما به شما پیشنهاد می‌کنیم کار را به «آژانس مسافرتی سفری دیگر» بسپارید. این آژانس افزون بر دریافت مجوز اخذ ویزای ایران از وزارت‌خانه، با بکارگیری امتیازات ارتباطاتی و نفوذ اداری خود در سازمان مدت زمان صدور روادید شما را تا حد توجه‌پذیری کاهش خواهد داد.

سفر به ایران
 
انواع ویزای ایران
ایران برای گردشگران خارجی ۱۳ نوع ویزا (روادید) صادر می کند که در زیر به معرفی و بررسی آن ها می پردازیم:
•    این نوع روادید برای گروه های علمی یا ورزشکاران که قصد ورود به ۲ یا چند باره به ایران را دارند صادر می شود.
•    (سیاحتی): برای گردشگران کشورهای مختلف که می خواهند از جاذبه های گردشگری ایران دیدن کنند.
•    (زیارتی): برای گردشگرانی که قصد سفر به زیارتگاه های ایران را دارند صادر می شود .
•    (سیاسی): این نوع ویزا مخصوص مقامات دولتی و سیاسی است که برای رایزنی های سیاسی به ایران می آیند.
•    این نوع از ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد تحصیل در ایران دارند و مخصوص دانش آموزان ، دانشجویان ، طلاب علوم دینی است.
•    (حق کار): برای کسانی که می خواهند برای کار وارد ایران می شوند ، صادر می شود. البته این نوع ویزا برای برخی از کشورها سخت تر است و با حساسیت بیشتری صادر می شود.
•    افرادی مانند مهمانداران هواپیما ، کارکنان قطار ، رانندگان وسایل نقلیه عمومی ، خدمه کشتی ها یا افرادی که قصد ماندن در ایران را ندارند و فقط می خواهند از ایران عبور کنند و به کشورهای دیگر بروند از این نوع ویزا استفاده می کنند.
•    دیگر نوع ویزا برای افرادی مانند خبرنگاران ، عکاسان ، روزنامه نگاران و در کل تیم خبری که قصد پوشش یک رویداد خبری را دارند صادر می شود که این نوع ویزا ویزای مطبوعاتی می گویند.
•    برای افرادی که کار های غیر سیاسی هم دارند مثل قرارداد های تجاری هم نوعی ویزا صادر می شود .
• (متعدد): برخی از کارشناسان و بازرگانان در طول یک دوره مشخص شده ، مجبورند چندین بار به ایران سفر کنند این نوع ویزا برای اینگونه افراد صادر می شود.
• (الحاق به خانواده): برای افرادی که قصد ثبت ازدواج را دارند .و به این علت وارد ایران می شوند صادر می شود.
• براع اتباع خارجی که به طور دائم در ایران بوده اند و می خواهند برای دیدن خانواده خود به کشور خود بروند و از مرخصی به طور موقت استفاده کنند (حداکثر سه ماه) ، این افراد باید قبل این زمان به ایران بازگردند.
• (خروج): برای مقیمانی که پس از خروج از کشور قصد بازگشت دوباره را ندارند، صادر می شود.


شرایط دریافت ویزای ایران
شما برای دریافت انواع ویزای ایران ۲ راه دارید:
•    به طور شخصی وارد سایت وزارت امور خارجه ایران بشوید و اقدام به ثبت نام کنید.
•    از طریق یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند ، اقدام کنید. البته اگر از طریق آژانس ها اقدام کنید ، هم راحت تر و هم سریع تر می توانید ویزای خود را دریافت کنید.
ما به شما پیشنهاد می‌کنیم کار را به «آژانس مسافرتی سفری دیگر» بسپارید. این آژانس افزون بر دریافت مجوز اخذ ویزای ایران از وزارت‌خانه، با بکارگیری امتیازات ارتباطاتی و نفوذ اداری خود در سازمان مدت زمان صدور روادید شما را تا حد توجه‌پذیری کاهش خواهد داد. شماره تماس آژانس: ۸۸۸۵۱۰۸۰ – ۰۲۱

روادید ایران

از طرف دیگر شما می توانید از طریق یکی از آژانس های هواپیمایی ،دعوت نامه ای برای برای شخص دعوت شونده صادر کنید در صورت تایید امور خارجه ایران ، یک شماره ی تایید به آژانس اعلام می گردد که مهمان باید با این کد به کنسولگری ایران مراجعه کند و ویزای تجاری یا ویزای توریستی خود را دریافت کند.

محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.
شماره ی تایید ویزا (رفرنس نامبر یا کانفرمیشن نامبر) ، بین ۷ الی ۱۰ روز کاری طول می کشد .که البته ویزای فوری بین ۳ الی ۴ روز کاهش می یابد.

اعتبار ویزا های ایران ۳ ماه می باشد ، که ۳۰ روز در ایران می توانند در ایران اقامت داشته باشند در صورت نیاز بیشتر به ماندن در ایران باید دوباره تقاضایا ی ویزا بدهند. بدیهی است اقامت پس از مدت معین خلاف مقرارات بوده و با این افراد برخورد خواهد شد. و دارندگان ویزا ملزم به رعایت قوانین و مقررات ایران هستند و در صورت عدم رعایت طبق قانون جمهوری اسلامی با آنها برخورد خواهد شد.

نکته: توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران برای صدور یا عدم صدور ویزا ها کاملا مختار است.

قوانین و مقراراتی که گفته شد برای ویزای کوتاه مدت می باشد. اما برای ویزای بلند مدت قوانینی متفاوتی دارد.

ویزای ایران

ویزا های بلند مدت ایران شامل ویزای ۳ ماهه ،۶ ماهه ، و یکساله است.
 
قوانین که مهمانان و مسافرانی که قصد دریافت ویزای بلند مدت ایران را دارند شرایط زیر الزامی است:
•    داشتن ۳ ویزای یک ماه ایران برای دریافت ویزای ۳ ماهه
•    داشتن ۲ ویزای ۳ ماهه برای دریافت ویزای ۶ ماه
•    داشتن ۲ ویزای ۶ ماهه ایران برای دریافت ویزای یکساله

ویزای ردیف ۱۰ یا متعدد یا به عبارت دیگر ویزای کثیرالمسافر یا ویزای مولتی ایران مخصوص افرادی است که برای کار به ایران به دفعات متعدد وارد ایران می شوند.این ویزا با توجه به تعداد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای مختلفی صادر می شود که به کشور تبعه هم بستگی دارد که بین سه ماه ، شش ماه یا یک سال متغییر است.این ویزا برای افرادی که به دفعات به ایران سفر می کنند بسیار مناسب است زیرا هم در وقت و هم در هزینه ی این افراد صرفه جویی می شود.

همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

مدارک لازم برای دریافت ویزای متعدد یا ویزای مولتی به شرح زیر است:

•    اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
•    تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای ۶ ماه)
•    کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
•    تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
•    لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.



مدارک لازم دریافت ویزای توریستی ایران برای بلند مدت
•    روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت
•    اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده یا میزبان
•    مشخصات شخص دعوت کننده یا میزبان
•    آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل
•    اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
•    شماره ملی شخص دعوت کننده یا میزبان
•    آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان

مدارک لازم جهت ویزای تجاری ایران برای بلند مدت
•    نام شرکت دعوت کننده
•    شماره ثبت شرکت دعوت کننده
•    اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده یا میهمان
•    موضوع دعوتنامه
•    اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده
•    آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده
•    آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده یا میهمان
•    آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل
•    اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده
•    اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده

نکته: در موارد تجاری باید امه ای از طرف شرکت دعوت کننده داشته باشد و موارد توریستی عموما شامل تمدید ویزا نمی شود مگر در شرایط خیلی خاص.

وزارت امور خارجه ایران برای راحتی مسافران و گردشگران امکان دریافت ویزا را در فرودگاه های کشور فراهم کرده است ، کشورهایی به غیر از آمریکا ، کانادا ، انگلستان ، کلمبیا ، بنگلادش ، سومالی ، پاکستان ، افغانستان ، هندوستان ، اردن و عراق می توانند ویزای ایران را دریافت کنند. و کشور های ذکر شده باید قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران در این کشورها مراجعه کنند و ویزای ایران را دریافت کنند.

چگونه ویزا ایران را تمدپد کنیم؟
تمدید ویزای ایران توسط آژانس های هواپیمایی و بخش روادید صورت نمی گیرد و برای تمدید ویزا باید به پلیس اتباع خارجی در شهر خود مراجعه کنند به این صورت که مهمان به همراه پاسپورت خود و به همراه میزبان به این اداره مراجعه کرده و برای دریافت مهر تمدید و ویزای ایران اقدام کند.

منبع : ویزای ایران
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
نیازمندیها
آژانس مسافرتی
آوای بورالان: تور مسافرتی اروپا، کشتی کروز، چین، تایلند، مالزی